Sunday, January 31, 2010

sedih , sunyi , luahan hati ? entah aku pun tak tahu .

helo helo lama tak masuk kn entri baru . busy mungkin , tak bekesempatan nk melawat blog neh . sumpah malas kot plus takde benda pn nk cite kt korang . haihh tiba2 je teringat lah pulak eh blog aku menyepi , teringin plak nk update nk story and share pasal masalah yg dihadapi.
adoyaii lemah betol bila ada masalah neh .
hurmm malas sebenarnye nk cite , tp tak tahu nk luahkan kt sape pn , aku pendam je sorang2.nk cite pn ada orang nk paham ke?
eh eh awak awak sekalian , kenapa perlu datang dan pergi dari hidup saya?arghh baik jgn datang je terus , takde lah menyakitkan hati sgt kot.
dan utk adek sorang neh , awak tuh yg cari pasal dulu kn , rahsia saya kenapa perlu bgtau si dia?sbb awak jeles ke ape?adoiii

even hari2 aku lalui penuh dengan senyuman dan gelak ketawa yg tidak penah henti , tapi takde sape pn yg paham ape pahit yg harus ditelan?dan hari2 yg berlalu jugak lah perlu mengadap muka si dia yg kini bukan lg teman rapat dan jugak teman usikan.
sorry babe , even tidak serapat dulu , tp pandangan mata yg tiada kata itu penuh makna bukan?

haha sudah laa tetap nk gelak even hati neh tak tentu hala.

3 comments:

Mastura Mendorsa said...

waa , feewo jiwang taw ayat , wee ~ ;D

feewo said...

gahaa jgn tatau lah huny , kadang kua jugak jiwang tuh ,ngee
euww geli plak. haha

Mohammad Faiz Bin Hj Mohamed Said said...

lol ;)